S-90

Vezetősínben vezetett S-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését. Az S alakú 90 mm széles peremezett és záró gumi profillal ellátott lamella biztosítja a csendes működést és a teljes beltőri árnyékolást. A legmerevebb típusú zsalúzia.

S-90 kültéri zsaluziák előnyei

- zsalúziák nagy árnyékolóképessége
- esztétikus kivitel
- csendes működés
- nagy szélterhelhetőség
- 22 szinű alapanyag készlet
Az S-90 típusú kültéri zsalúzia egyesíti a Z-90 és C-80 típusú zsalúziák előnyeit. Az új típusú S-90 zsalúziával folymatosan lehet a belteret árnyékolni, lezárás esetén pedig akár teljesen elsőtétíteni mint a Z-90 zsalúzia esetén. A lamella peremébe sajtolt gumi tömítés csökkenti a zajt erős szél esetén. Az íves dizajnú S-90 lamella a C-80 lamella típusra emlékeztet, amely az elegans formájának köszönhetően közkedvelt a tervezők körében.

Kapcsolt szerkezetek

Egy meghajtáshoz több zsaluzia is kapcsolható. A közepén elhelyezett motor esetében maximum 3 zsaluzia mozgatható. Legtöbb 5 fordító helyezhető el a motor egyik, illetve másik oldalán.

Zsaluzia anyaga

lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , S – alakba hengerelt, peremezett és záró gumi profillal ellátott, szélesség 90 mm
karnis – 56 x 58 mm horganyzott felületű acéllemez vagy extrudált alumíniumu
záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével
vezetősín – 20 x 20 mm extrudált alumínium
takarólemez – 1,5 mm vagy 2 mm vastag hajlítot alumínium lemez
létra és mozgató szalag – speciális szintetikus szál, szürke vagy fekete színben

Választható lamellák